Dacă ai ajuns aici înseamna că:

  • ai răsfoit site-ul în căutarea produsului care ți se potrivește, dar ai vrea altceva
  • ai o idee de grafică și-ți dorești un model unicat
  • ai găsit la noi o grafică bună, dar o vrei pe altă culoare/alt model decât am prezentat-o noi în ofertă

Oricare ar fi motivul tău, noi îți venim în ajutor și-ti oferim posibilitatea de a avea produsul perfect. Așadar, te invităm să completezi formularul din dreapta, nu înainte de a ține cont de niște reguli.

  1. Nu ne trimite o grafică de prea mici dimensiuni, deoarece va arăta rău pe produsul tău. Dimensiune minima: 1600 x 1200. Pentru imagini vectoriale această regulă nu se aplică.
  2. Ceea ce ne trimiți trebuie să fie grafica propriu-zisă pe care o vrei aplicată pe produs, nu o poza cu produsul în sine.
  3. Grafica ta are una dintre extensiile .PNG, .PSD, .TIF, .AI, .EPS,.JPG.
  4. Dacă vrei un produs doar cu text, nu e neaparat necesar să ne trimiți o grafică. Ne poți specifica doar mesajul și ne descrii puțin cum ai vrea să fie
  5. Nu fi zgârcit cu detaliile pe care le completezi in formular. Ne va fi mai ușor să întelegem și să răspundem dorințelor tale.

După plasarea comenzii, te vom contacta pentru a stabili împreună detaliile despre realizarea produsului tău. Astfel ne asigurăm că rezultatul este exact așa cum ți-ai dorit!

Prețul variază în funcție de produs și grafică și ți-l vom comunica atunci când te vom contacta pentru detalii.

Timpul de livrare variază în funcție de produs și de disponibilitatea acestuia la furnizorii noștri. Tot la telefon îți vom comunica și termenul de livrare.

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau sugestii, nu ezita să ne contactezi la numărul +40752.571.957 (program: luni-vineri între orele 09:00-18:00).