Produsele comandate de pe site-ul www.rotrico.ro pot fi returnate fie pentru că mărimea nu se potrivește, fie pentru că doriți alt produs în schimb, fie pentru că prezintă defecte de fabricație nedetectate la controlul dinaintea livrării, fie fără a invoca vreun motiv anume.

Termenul în care produsele comandate de pe site-ul www.rotrico.ro pot fi returnate este de 15 zile de la data recepției lor.

Dreptul de returnare al produselor există pentru a va permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin fizic, nu pentru a vă oferi 15 zile de utilizare gratuită.

Produsele trebuie să fie în ambalajul original, să aibă toate etichetele, sa nu fie spălate și să nu fie deteriorate în niciun fel. Nerespectarea acestor cerințe atrage după sine refuzul de returnare al produsului.

Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de către cumpărător.

Returnarea produselor se va face prin curier rapid, costul transportului fiind suportat de client.

Metodă de restituire a banilor: transfer bancar în termen de 10 zile de la primirea coletului de retur

Produsele personalizate nu se pot returna, acestea fiind făcute conform cerințelor clientului și drept urmare nu mai pot fi revândute.

Pentru produsele aflate în PROMOȚIE (achiziționate deci la un preț redus față de prețul normal), schimbul cu o altă mărime decât cea achiziționată poate atrage costuri suplimentare însumând diferență dintre prețul întreg al produsului și prețul achitat de client în cazul în care mărimea dorită pentru schimb nu se află și ea în PROMOȚIE.